Ja çfarë thotë Ramiz Lladrovci për Don Xhonin (VIDEO)

Në një intervistë në kanalin ATV Ramiz Lladrovci është pyetur se cila është befasia e kryetarit Ramiz Lladrovci dhe Don Xhonit të cilën e kanë paralajmruar Don Xhoni dhe Lladrovci, shkruan Republika online.

Në pyetjen e gazetares se cila është befasia e këtyre të fundit, Kryetari është pergjigjur Don Xhoni është një djalë I ri djalë I joni, Don Xhoni është një djalë I ri I qytetit tim të cilin e kam përgëzu me arritjet që I ka bë, do tia lëjmë befasinë Don Xhonit varet prej pandemisë, ndërsa në pyetjen e gazetares se a e ndëgjon Don Xhonin është e ndëgjoi dhe nganjeherë edhe qeshi më kënget e tij.
Kujtojmë se Xhonatan Isufi (Don Xhoni ) vije nga fshati Qikatovë e re e komunës se Drenasit, Republika online.

Ndiqeni videon: