Hysni Rexhaj s’është “normal”, nxjerr gjarprin 1.5 metra – Shpëton familjen nga tmerri (VIDEO)

Hysni Rexha, një entuziast i zbutjes së kafshëve, që në Kosovë njihet si “Njeriu Ujk” sot e ka zënë edhe një gjarpër të gjatë diku 1.5 metra, shkruan Republika Online.

Hysni Rexhaj ishte i ftuar sot nga një familje komuna e Suharekës të cilët ishin të rrezikuar nga disa bolla.

Ky është postimi i plotë i Hysni Rexhajt:

Përshëndetje per te gjithë sot mora nje telefonat nga fshati Savrov e Suharekes qe kishin problem dhe panikë me gjith musafiret qe ndodheshin aty nga disa bolla Dhe ju pergjigja telefonates dhe u krye me suksese Gjithmon ne ndimë te popullit rrespekt.