Mësoni se si të bllokoni thirrjet e pa dëshiruara!

Cilado qoftë arsyeja pse doni të bllokoni thirrjet e dikujt, sistemi operativ Android ofron një zgjidhje si pjesë të aplikacionit të tij të thirrjes dhe disa truke të fshehura në cilësimet.

Telefonatat e padëshiruara janë padyshim një nga efektet anësore më irrituese të moshës dixhitale, por është gjithmonë e mundur të bllokosh numrin e dikujt. Android vjen me një veçori të integruar të ndalimit të thirrjeve që funksionon nëse vazhdoni të merrni telefonata të pa njohura. Kjo bllokon thirrjen për të “pastruar” Android 11, por është e mundur që procesi të ndryshojë pak për shkak të prodhuesve të ndryshëm dhe varianteve të tyre.

Nëse smartphone-i juaj nuk e ka këtë mundësi, ju sugjerojmë të instaloni aplikacionin Google Phone. Për të bllokuar një numër të thirrur së fundmi, hapni aplikacionin Telefon dhe shkoni te lista e thirrjeve të fundit. Atje, shtypni dhe mbani numrin dhe në menunë që shfaqet, zgjidhni Bllokoni / raportoni postën e bezdisshme.