Vajza me Sindrom Down e cila e mbaroi Kur’anin u bë hafëzk

Ne rrjetet sociale u be virale fotoja e nje vajze me sindrown dowm e cila e mbaroi Kuranin dhe u be hafezk. Sa i madh eshte Allahu, emocionale

Ne rrjetet sociale u be virale fotoja e nje vajze me sindrown dowm e cila e mbaroi Kuranin dhe u be hafezk. Sa i madh eshte Allahu, emocionale.