14 vjeçari kosovar që kujdeset për bletët (VIDEO)

Është vetëm 14 vjeçar por pasioni i tij nuk është të luaj futboll, të pikturoj, apo thjesht të luaj më shokët e tij, shkruan Republika Online.

Prej moshës 8 vjeçare pasioni këtij djaloshi janë bletët, zgjohet në ora 5 në mesngjes dhe puna e parë qe bënë është dhe dita fillon të kosherja e bletëve, në mengjes kontrollin rutinor e pastaj e deri të punët specifike që bënë tek bletët.

Gjithë kjo dashuri dhe punë ndaj bletëve ka filluar me një koshere qe e ka marrë dhurat nga kushëriri i tij.

Mendriti tregon më shumë se si ka filluar veprimtarin e tij me bletët ku është bërë dhurat nga kushëriri ndërsa te dytën dhe tretën nga babai dhe gjyshi i tij i cili ka bërë numrin prej 40 soshve, shkruan Republika Online.

Kujtojmë që shumë bashkëmoshatarë të Mendritit po kalojnë kohën ne tyre në rrjetet sociale e lojëra te ndryshme.

Për më shumë ndiqeni videon: