Foto e nënës me vajzën e saj 1999 – 2021 (FOTO)

Në foto është Blerta Haxhosaj – Myrta me vajzën Egzona Myrta, gjatë luftës, prill 1999.

Ndërsa fotografia e dytë e publikuar është gjatë këtij viti 2021 e Blertës dhe Egzonës 2021.

Foto është bërë nga BBC, në vitin 1999, gjatë deportimit nga Gjakova, në fshatin Letaj, të Krumës./Republika Online