Muѕhkonjat janë рërzgjedhëѕe, janë 4 kategori njerëziѕh të сilët рiсkohen më ѕhрeѕh

Shkencëtarët kanë zbuluar se cilët njerëz u duken ‘më të shi jshëm’ mushkonjave dhe janë disa kategori në fakt. 4 faktorët që i bëjnë njerëzit më të prirur ndja pic kimit të mushkonjave…

Shtatzënia – Gratë shtatzëna emetojnë më shumë dioksid karboni i cili i tër heq mushkonjat

Ushtrimet fizike – Pas një vr api ose një ore aerobie, jeni më të pirur të pickoheni nga mushkonjat pasi ato tër hiqen nga acidi laktik, i cili prodhohet gjatë ushtrimeve dhe madje emetohet edhe pas dushit.

Të pirit alkool – Kush pi alkool bëhet më atr aktiv ndaj syve të mushkonjave sepse alkooli ngre temperaturën e trupit dhe ato preferojnë trupa të ngrohtë.

Kush ka grupin 0 të gjak ut – Sipas një studimi, personat me grupin 0 të gja kut pic kohen 83% më shumë se të tjerët. Më pak të preferuarit janë ata që kanë grupin A.