Nuk është marre me tregu që jam ka qoban tybe! (Video)

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci foli për evenimentin “Muaji i Mërgatës”.

Lladrovci foli edhe për planet e tij private për rtv21 ku tha e sivjet nuk do të shkojë fare në pushim.

Ai tha se nuk ka kohë pasi që tani janë dëgjimet publike për buxhetin e komunës dhe po ashtu fushata zgjedhore.

Por, Lladrovci tregoi se është edhe në përgatitje të Doktoraturës e edhe kjo gjë po e privon atë nga pushimet.