Rrĭhen me rryipa vëllezërit për borxhin 30 milionësh

Eduardi i kërkon vëllai të tij Gramozit që të paguajë Lekët e kredisë sepse banka po e shqetëson atë dhe se mund t’ia marrë të gjitha pronat që ka. Për më shumë ndiqni videon e plotë në linkun më sipër.