Kaloi rojet e sigurisë dhe ndërpreu ndeshjen, cili ishte mesazhi i bukuroshes në fushë

Një vajzë ndërpreu ndeshjen mes Finlandës dhe Belgjikës në Euro 2020 duke kaluar të gjitha barrierat për të reklamuar veshjen e saj.

Sapo zbriti në fushë, vëmendjen e mori kanotiera në të cilën kishte të shkruar “WTF Coin”, të cilën duket se ia referoi kriptovalutave, monedhave digjitale që janë komentuar shumë gjatë viteve të fundit.

Por vajza nuk arriti të qëndronte gjatë dhe ra në duart e forcave të sigurisë për të dalë jashtë që të mos pengojë ndeshjen mes Belgjikës dhe Finlandës.

Ndeshja e djeshme përfundoi me rezultatin 2-0 në favor të Belgjikës.