Cila duhet ngrënë kur je në zor, lopa e ngordhur apo derri i gjallë? Hoxhë Shefqeti befason me përgjigjen e tij!

Duke parë në një emision televiziv hoxhën e mirënjohur nga Kosova Shefqet Krasniqi, i cili fletë për sasinë e mishit të derrit në ushqime të ndryshme,

Hoxha bën një deklaratë interesante.

“Mes lopes së ngorudhur dhe derrit të gj allë myslimani duhet me hangër lopën e n gordhur, sepse lopa sa ka qenë gj allë ka qenë e lejuar, kurse derri është i ndaluar”, deklaron hoxha.