Filloi me 1 dhi, tash ka mbi 300 − Kërkesa të mëdha për qumësht dhe djathë të dhive (VIDEO)

Kërkesa të mëdha për qumësht dhe djathë të dhive (Video) Banorët e fshatit Gurëbardh të Malishevës merren me bujqësi dhe blegtori.

Fermeri Rexhep Berisha ka krijuar një fond të dhive prej 300 krerësh e për to kujdesen 31 anëtarë të kësaj familjeje.

Ai gjatë ditës nxerr 150 litra qumësht dhe bënë përpunimin e djathit të dhisë.

VIDEO: