A mund t’i gjeni pesë fjalët në këtë fotografi?

Një mënyrë e shkëlqyeshme për të trajnuar vëmendjen dhe përqendrimin tuaj është të zgjidhni enigma dhe gjëegjëza

Edhe paraardhësit tanë të largët e dinin këtë – disa nga enigmat më të hershme të njohura datojnë që nga kohët e Babilonisë.

Pra, nëse doni të provoni aftësinë tuaj për të dalluar detaje të vogla, këtu është vendi i duhur.

Sot ne kemi përgatitur një test vëzhgimi për ju në të cilin duhet të vini re diçka që nuk është aq “e dukshme”.

Ne i kemi fshehur 5 fjalë (në gjuhën angleze) në këtë fotografi. A mund t’i gjeni?

Nëse nuk i gjeni të pesë fjalët, shihni …

1. Couch (divan)

2. Lamp (llambë)

3. Plant (bimë)

4. Pet (Kafshë shtëpiake)

5. Carpet (qilim)