Gazetari shqiptar po raportonte nga bregdeti, TURISTJA e huaj i afrohet dhe i vë dorën në qafë

Një ngjarje e papritur ka ndodhur për gazetarin e Report tv, teksa raportonte nga plazhi.

Një turiste e huaj i ka dalë nga mbrapa dhe i ka vënë dorën në qafë.

Ajo gjithashtu dëgjohet teksa thotë në mikrofon: Hello people (Përshëndetje njerëz)

Më pas ajo largohet e buzëqeshur duke e lënë pa fjalë gazetarin.

Më poshtë pamjet: