Kështu pastrohen mobiliet prej lëkure të bardhë

Produktet e lëkurës së bardhë janë veçanërisht të ndjeshme ndaj njollave dhe zverdhjes të ngjyrës

Me produktet e lëkurës së bardhë duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm për t’i parandaluar zverdhjet.

Sa shpesh duhet t’i pastroni mobilet prej lëkure të bardhë?

Do të duhej t’i pastronit rregullisht për t’i mbajtur pa njolla dhe për të parandaluar çarjen. Varësisht se sa shpesh i përdorni, fshijeni lëkurën rregullisht me një leckë të thatë mikrofibrash/

Heqja e njollave të vajit nga lëkura e bardhë

Nëse njollat e vajit ose yndyrës dëmtojnë lëkurën, spërkatni me shumë pudër bebesh ose me niseshte misri. Lëreni pluhurin të qëndrojë në njollë për të paktën katër orë. Vaji do të tërhiqet në pluhur. Fërkojeni me brushë ose pastrojeni me thithëse pluhuri dhe përsërisni sa herë të jetë e nevojshme derisa njolla të zhduket.

Hiqni njollat e bojës nga lëkura e bardhë

Kur ndodh një njollë boje, fshijeni bojën e lagur me një leckë letre të bardhë. Njomeni një cope pambuku në alkool izopropil. Shkoni nga skaji i jashtëm drejt qendrës për të parandaluar përhapjen e bojës. Fshijeni ngadalë derisa të zhduket e gjithë boja.