Serbia është Toka ime: Kosova pjesë e Serbisë! E thotë live në emision Shqiptarja nga Klina! (Video)

Profesoresha në Akademinë Ushtarake të Serbisë, në Katedrën e Strategjisë, Hatixhe Berisha, në një emision të një televizioni serb, rrëfen se sa shumë e do Serbinë.

Hatixhja, që është nga Klina, thotë në këtë emision se babanë e ka pasë përparimtar, për dallim nga shqiptarët tjerë që nuk i shkoIIonin v ajzat. Ndërsa, shprehet pa t urp se është edukuar në f rymën e barazisë, sidomos me serbët, shkruan B92.

Në këtë emision ajo dhe familja e saj shfaqen të “ndershëm, kozm0politë e të edukuar për ta mbrojtur tokën e tyre – Serbinë!”Hatixhja ka lindur në një familje me gjashtë fëmijë, me tre vëllezër e tri motra. Vëllai i saj Izeti v ritet në lutfë k undër kroatëve, në Vukovar. Në v arrimin e tij nuk merr pjesë asnjë shqiptar, shkruan Syri.net.

Ajo madje thotë se kur k ërcet lutfa në Kosovë, UÇK ka shkuar te babai i saj Halliti, për t’ia marrë djemtë e sa ai u thotë që nuk ka djem për të shitur.

Kësaj familjeje, që të gjithë anëtarët i kishte të punësuar ose në Ushtrinë ose në organet tjera të sigurisë të Serbisë, i v ritet djali Ademi, në lutfë k undër UÇK-së. Në komem0racionin e tij u tha: “Patri0tizmin e dashurinë për Jugosllavinë e ka paguar me jetë”. E pyetur se e kujt është Kosova, Hatixhja thotë: “Veç e Serbisë”!