Videοja që ‘çmendί’ serbët, StaΙone bën shqiponjën Ιιve në emision

Aktori me famë botërore, Silvester Stalone, në një “talk show”, ka bërë me duar shqiponjën e flamurit shqiptar,

për të përshendetur miqtë e tij, shqiptarë në Itali (Arbëreshët).

Gjatë emisionit ai u shpreh se ka respekt për shqiptarët duke i konsideruar si popull i vjetër i Ballkanit./Pamjet meP0SHT.

Stalone u pyet nëse i njeh shqiptarët dhe ai u përgjigj duke bërë gjestin e shqiponjës dykrenare në emision.

“Unë kam shumë respekt për shqiptarët.

Janë një popull i madh dhe prej mijëra vjetësh në Ballkan”, u shpreh aktori.