Kjo është motoçikleta elektrike futuristike nga BMW

BMW do të paraqesë një automjet të ri të mërkurën. Me shumë gjasë ky automjet do të quhet CE 04.

Siç tregoi BMW kohët e fundit në Twitter, një motor i ri do të paraqitet në 7 korrik.

Çfarë saktësisht është ai, megjithatë, nuk u zbulua në videon e shkurtër. Hashtag #PluggedToLife sugjeron që do të jetë një automjet elektrik.

Në vitet e fundit, kompania ka prezantuar disa koncepte të e-motorëve, disa prej të cilave janë shumë futuriste. Përfshirë Vision DC Roadster.

Përshtypjet e shkurtra të motorit në video si dhe inspektimi më i fundit sugjerojnë që modeli i CE 04 në të vërtetë do të jetë ai që do të paraqitet më 7 korrik.

Detajet do të jenë në dispozicion të mërkurën. /Telegrafi/