Duhet më pak se një minutë për të hyrë në një veturë, ja si funksionon

Tashmë teknologjia në vetura ka përparuar, por shpesh me mjete relativisht të lira janë të mjaftueshme për të hapur derën.

Mjeti që ai përdor është përshtatur për Ford dhe ofrohet nga prodhuesi i njohur Lishi.

Me ndihmën e tij, më pak se një minutë është e mjaftueshme për të hapur çdo derë.

Ka dy tehe që hyjnë në cilindër dhe rrëshqasin përmes cilindrit që udhëton përgjatë majave.

Në kanalin YouTube LockPickingLawyer, ata treguan se si duket i gjithë procesi i hapjes së derës së Ford Explorer.

Procedura zgjat rreth 50 sekonda. Sidoqoftë, dhjetë sekonda pasi hapi derën, pason një surprizë – aplikacioni e njofton atë për aktivizimin e alarmit. Aktivizimi ndodh sepse nuk ka asnjë çelës afër që transmeton sinjalin. /Telegrafi/