Një kartëmonedhë 5 euro me vlerë 500? Kontrolloni, mund të keni një të tillë

Midis kartmonedhave të euros aktualisht në qarkullim, ka disa ekzemplarë që, për shkak të rrallësisë së tyre, janë bërë objekt i interesit të koleksionistëve dhe mbledhësve të parave të letrës.

Meqenëse, sipas zbulimit, ata arrijnë në koleksionet e tyre shumë shpejt, ka gjithnjë e më pak kartëmonedha të tilla, kjo është arsyeja pse vlera e tyre është rritur ndjeshëm.

Ja se si mund t’i njohësh ato!

Janë 5 kartëmonedha në qarkullim me të cilat mund të pasuroheni!

Nëse jeni me fat, do të merrni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e tij e vërtetë.

Sidomos seritë e rralla të kartëmonedhave mund t’u sjellin pronarëve të tyre një shumë të konsiderueshme.

Dhe si ta dini nëse jeni kaq me fat? Merrni kartëmonedhën dhe shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë. Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.

Seritë e rralla përmbajnë 5 të njëjtat numra (p.sh. 77777, 99999). Nëse ndodh që të vini re një kartëmonedhë të tillë me vete, sigurohuni që ajo të mbetet në gjendje perfekte dhe në atë rast do t’ju sjellë shumë para