Pamje nga momenti kur dy vetura filluan të garojnë mes vete, por ja si rrokulliset BMW-ja

Një shembull tjetër i të cilit drejtuesit e prodhuesit gjerman kanë një reputacion të keq.

Videoja tregon një BMW të fílmuar me një aparat fotografik nga Mercedes.

Shoferi i BMW -së injoron t urmën dhe i ‘dorëzohet’ gazit.

Fillon të bëjë sllallom ku lë gjithnjë e më pak hapësirë ​​të lirë, kështu që ndryshimi i korsive është i shpejtë dhe më i rrezíkshëm.