A jeni more mirë ju o popull, shikojeni çka i bëjnë kafshës në dasëm! (PAMJE)

Në rrjete sociale po qarkullon një video ku shihen disa dasmorë nga Mlegusha në Shkodër, duke ab uzuar me një k afshë .

Ata kishin kapur një dash teksa e ngrínin dorë më dorë dhe mes të qeshurave, i jepnin të k onsumonte aIkooI.

Komentuesit në rrjete sociale kanë reaguar duke thënë se autoritetet duhet të marrin m asa ndaj kësaj ngjarje./ATVLIVE