Gratë u çmendën kur panë njeriun e pastrehë pasi u rregullua pak: Ai është shumë i pashëm nëse rregullohet!

Ata zbukuruan burrin e pastrehë që më vonë u bë yll në rrjetet sociale – gratë u çmendën për të!

Pjesëmarrësit në akademinë e parukerisë në Meksikë pritën një njeri të pastrehë në një sallon, për të cilin ata kujdeseshin aq shumë saqë ai është pothuajse i panjohur!

Para dhe pas fotove u ndanë në rrjetet sociale, dhe ky i ri shpejt u bë yll.

Në foton e parë, ne shohim një burrë me mjekër dhe flokë të lënë pas dore…

Dhe nga ana tjetër, një i ri me flokë dhe mjekër të shkurtër dhe të prerë mjeshtërisht, i cili duket krejtësisht ndryshe.

Shumë e pëlqyen pamjen e tij të re, kështu që disa vajza erdhën në komente dhe thanë se do të donin të lidheshin me të.

Për më tepër, një përdorues i Facebook shkroi se nuk do ta kishte problem të kishte një fëmijë me të, dhe pasi u bë yll në rrjetet sociale, ky burrë i pastrehë u shfaq në të gjitha portalet meksikane dhe në media.

Kush e di, mbase popullariteti i fituar rishtas do t’i sjellë atij një mundësi që do ta ndryshojë jetën e tij për mirë…