A e dini se si ka ngecur kështu ky kamion?

Ja pse nuk është e mençur që gjithmonë t’i besoni verbërisht navigimit.

Nëse një njeri do të kishte menduar për veten e tij, ai ndoshta nuk do të kishte vendosur kurrë për diçka të tillë.

Dhe nuk do ta kishte gjetur veten në një pozitë kaq të palakmueshme që, nëse asgjë tjetër, të paktën të bënte të qeshnin mijëra njerëz në Facebook.

Shikoni imazhin e mëposhtëm. /Telegrafi/