Burri nga Gjilani i bie pishman, në mes të natës ia merr veturën gruas që ia bëri dhuratë

Gruaja nga Gjilani ka raportuar në Polícinë e Kosovës një rast jo të zakonshëm.E njëjta tha se, ish-burri ia mori veturën të cilën kohë më parë ia kishte bërë dhuratë.

Kështu, i d yshuari është a rrestuar dhe dërguar në mbajtje.

“Gjilan 11.08.2021 – 00:40. Víktima femër kosovare ka raportuar se i d yshuari mashkull kosovar (ish bashkëshorti i saj) i ka marr veturën të cilën kohë më parë i kishte dhanë dhuratë.

I d yshuari është a rrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje”.