I riu zbulon “trukun” për të mbuluar pjesët ku ju kanë rënë flokët

Një video në të cilën një djalë i shpjegon mënyrën se si i fsheh pjesët ku i kanë rënë flokët, brenda natës është bërë virale, e nuk është për tu çuditur pasi që pamjet janë vërtetë interesante.

Pas larjes dhe tharjes së flokëve, ai pjesët ku i kanë rënë flokët i mbulon me një sprej me ngjyrë të errët, transmeton Telegrafi.

Më pas ai më flokë i mbulon pjesët e “zbrazëta” dhe kështu duket një djalë me një frizurë shumë moderne.

Por nëse të gjithë ata që dëshirojnë të duken kështu dhe të mbulojnë pjesët pa flokë, atëherë duhet ta shikojnë patjetër.

@kegs97

How I hide my receding hairline! 💇‍♂️ #hairtutorial #mensbeauty #fyp

♬ Faded (Instrumental) – Alan Walker