Koha dhe fjalimi kur Greqia i’a kishte fríkën Enver Hoxhës: “Uleni bishtin se do ju..“ (Video)

Keto ditet e fundit ne rrj etet s ociale, sidoemos ne f acebook, po q arkullon nje vi deo e parades se Uhstrise Shqiptare gjate v iteve 80-ta, e pajisur me mjetet uhst arake me moderne te asaj kohe. Kjo v ideo, eshte e shoqeruar edhe me d eklaraten e kreut te shtetit te asaj kohe, te ndj erin Enver Hoxha.

Gjate asaj de klarate ai i dergon nje mesazh te forte Greqise dhe grekeve.

Ai potencoi se “Shqipëria është shtet i besueshëm dhe i fortë, konkretisht Shqipëria socialiste kërkon që të ketë fqinjësi të mirë me fqinjët e saj rreth e rrotull, por nëse njëri prej tyre mendon se mund të sfidojë shtetin tonë atëherë e ka shum gabim dhe se pasojat e tij mund të shkojnë deri në shfa.rosje të shtetit të tyre”.