Paralajmëron Vali Соrleone: Një víruѕ tjetër edhe më i rrezíkѕhēm mund të ndodh (Video)

King Valentino Corleone është liruar para disa ditësh nga paraburgimi dhe në një intervistë ekskluzive për “Express Rozë”, ka shpalosur shumë gjëra rreth jetës së tij private. Vali Corleone ka paralajmëruar se pas virusit К0VID mund të vijë edhe një virus tjetër edhe më i rrez ik shëm se ko rona virus.

Përgjigjen e plotë se kur do të përfundoi pandemia e ko rona vi rusit dhe para lajmërimin për një virus të ri, mund ta ndiqni në videon e mëposhtme nga minuta 12:00.