Kjo është vajza e parë nga Kosova që Vozit Kamion (Video)

Kjo është vajza e parë nga Kosova që Vozit Kamion.

E pabesueshme për popullin tonë por realisht egziston një femër e cila ka marrë timonin dhe vozit Kamion.

Në Europ femrat vozisin edhe aeroplan por mjerisht tek shqiptarët ky fenomen duket i pazakont.

Më poshtë shihni pamjet në Video: