Çifti birëson 3 fëmijë nga fqinji që po vdes dhe marrin një surprizë të bukur nga jeta

Përmbledhje
1. Altruizëm i pashembullt2. Një ditë, dikush trokiti në derën e tyre, ishte fqinja e tyre Audrey!3. Një shpërblim i papritur!
Bota ndonjëherë mund të jetë mizore dhe për fat të keq ne nuk mund të zhvillojmë superfuqi për ta shpëtuar atë, por veprat e mira që marrim mund të na veçojnë nga të tjerët dhe të na bëjnë heronj. Tisha dhe Kevin janë një çift i cili, falë vetëmohimit të tyre, arriti të shpëtojë jetën e 3 fëmijëve, nëna e të cilëve po vdes. Dhe shpërblimi ishte larg nga zakonisht!

Familja e Tisha dhe Kevin është tashmë mjaft e madhe, e përbërë nga çifti plus 5 fëmijë, nuk e ka pasur gjithmonë të lehtë as të ushqehesh, as të veshësh apo edhe të strehosh. Por kjo nuk e ndaloi çiftin e ri të kontaktonte fqinjin e tyre që po vdiste, me kancer në stomak dhe të birësonte tre fëmijët e tyre. Kështu u bashkua ekipi i një programi amerikan dhe komuniteti i Las Vegas për të ndihmuar familjen Beauchmin të përshtatet me jetën e tyre të re.

Altruizëm i pashembullt
Ne jetojmë në një botë që po bëhet gjithnjë e më shumë individualiste. Sidoqoftë, përkushtimi ynë ndaj të tjerëve na bën njerëz të jashtëzakonshëm, duke bërë ndryshimin në këtë shoqëri që evolon vazhdimisht.

Kjo natyrisht është më e lehtë të thuhet sesa të bëhet. Përparimi mund të jetë i ngadalshëm dhe i vështirë ndonjëherë, ne jemi të kufizuar nga shumë gjëra. Por ndonjëherë jeta na ofron mundësi të dëgjojmë dhe të jemi më të përgjegjshëm ndaj njëri -tjetrit, për të thyer disa barriera të panevojshme që krijojmë për njëri -tjetrin.

Ditën kur kjo nënë zbuloi se kishte kancer dhe nuk kishte shumë kohë për të jetuar, ajo mendoi për fëmijët e saj, gjendjen e tyre dhe çfarë do të bëjnë më vonë pa të. Ajo nuk kishte shumë zgjedhje përveçse të trokiste në derën e parë para saj dhe të pyeste nëse dikush në atë shtëpi fqinje mund të kujdeset për fëmijët e saj.

Një ditë, dikush trokiti në derën e tyre, ishte fqinja e tyre Audrey!
Audrey ishte një nënë beqare e tre fëmijëve. Ajo po ndihej pak letargjike, kështu që vendosi të shkonte tek një mjek. Dhe kur ai i kërkoi asaj të shkonte në spital për testime të gjera, ajo kuptoi se situata ishte më serioze nga sa mendonte.

Problemi i vetëm ishte se ajo kishte nevojë për dikë që të kujdesej për fëmijët e saj dhe se ajo nuk kishte kë t’i drejtohej. Audrey ishte e dëshpëruar, kështu që edhe pse nuk i njihte vërtet fqinjët e saj, ajo trokiti në derën e tyre.

Audrey pyeti Tisha dhe Kevin, të cilët kishin pesë fëmijë , nëse mund të kujdeseshin për fëmijët e saj gjatë natës. Dhe megjithëse ata tashmë kishin një shtëpi të plotë, çifti miqësor u pajtua. Pas një pritjeje të shqetësuar, Audrey mori një telefonatë nga mjeku i saj.

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Fatkeqësisht, lajmi nuk ishte i mirë, Audrey vuante nga kanceri i stomakut.

Çifti birëson 3 fëmijë nga një fqinj që po vdes

Audrey e kuptoi se po i mbaronte koha. Por para se të largohej, ajo donte të sigurohej që fëmijët e saj ishin në duar të mira. Kështu, edhe pse nëna që po vdiste dhe fqinji nuk ishin veçanërisht afër, ajo pyeti nëse çifti do të ishte gati për të rritur fëmijët e tyre. Dhe përgjigja e tyre ishte e papritur, dy të rinjtë ranë dakord të birësojnë tre fëmijët e Audrey.

Audrey shpejt e humbi betejën e saj me kancerin dhe fëmijët e saj u transferuan tek fqinjët e sjellshëm që do të bëheshin prindërit e tyre birësues.

Një shpërblim i papritur!
Akti vetëmohues i këtij çifti të ri u përhap shpejt në nivelin e qytetit, derisa një ditë ekuipazhi i një shfaqje amerikane trokiti në derën e çiftit të ri për t’i ofruar atyre të rizhvillojnë shtëpinë. Në mënyrë që të mirëpresë anëtarët e rinj.

Familja Beauchmin u largua nga skena pa menduar për një sekondë se ndryshimi do të ishte fenomenal. Të gjithë u mblodhën, sipërmarrësit e qytetit, banorët që organizuan një mbledhje fondesh për të blerë mobilje të reja, për të mos përmendur fqinjët e lagjes që nuk hezituan të jepnin një dorë gjatë rinovimit..

Gjithçka është transformuar, brenda dhe jashtë. Pas kthimit të tij, familja u emocionua për të parë transformimet e reja dhe si ka ndryshuar shtëpia!