Kamera regjistroi atë që bën qeni kur është vetëm në shtëpi, njerëzit bëjnë shaka: Ai po e shijon jetën më shumë se ne (VIDEO)

Një kamerë vëzhgimi regjistroi atë që po bënte një qen kur pronari i tij Mary nuk ishte në shtëpi, dhe videoja kënaqi shumë njerëz.

Pamjet tregojnë një qen që vrapon rreth një pishine të jashtme në kopsht për të kontrolluar shpejt nëse dikush është në shtëpi, dhe kur të jetë i bindur se nuk ka asnjë, ai hidhet në pishinë dhe vozit me këmbët e tij në ujë të ftohtë nën diellin e ndritshëm.

Mary pranoi se ishte shumë e shqetësuar kur u kthye për herë të parë në shtëpi dhe nuk mund ta gjente qenin.
Shikoni videon e mëposhtme: