Pse është kaq e komplikuar? Gruaja mezi del nga parkingu i një supermarketi (Video)

Një video e parkimit të jashtëzakonshëm po qarkullon në internet, e cila është e vështirë të mendohet se dikush do ta kishte bërë me qëllim.

Videoja vjen nga Zelanda e Re, dhe është regjistruar në parkingun e një supermarketi.

Në vend që thjesht të dilte nga parkingu duke u kthyer mbrapsht, personi pas timonit të këtij furgoni vendosi ta kthejë automjetin në një hapësirë ​​të kufizuar, përmes një sërë manovrash mbrapa dhe me radhë, në mënyrë që të dalë nga parkingu.

Në fund, ajo arriti në planin e saj, por ajo kaloi disa minuta duke manovruar.