Shqiptari me flamurin Kuqezi vë në rresht të burgosurit, e bën lίgjin! (PAMJE)

Pamje të pazakonta janë publikuar nga një burg në Greqi, ku një shqiptar ka vënë në rresht të gjithë të b urgosurit, duke vendosur ligjin brenda mureve të godinës.

VIDEO që është publikuar gjërësisht në rrjetet sociale mendohet se është xhiruar në b urgun e Koridhalos dhe ka si protagonist Fabio Dushkun, një i ri me origjinë nga Mirdita, i cili është d ënuar me b urg përjetë.

Siç mund të shihni në video, Fabio Dushku ka mbledhur të gjithë të burgosurit, dhe ndërsa mban një flamur kuqezi në dorë, u kërkon llogari.

Reagimi i Dushkut ka ardhur pasi në b urg dikush ka o fenduar shqiptarët dhe i riu nga Mirdita ka marrë në m brojtje bashkëkombësit e tij.

Bosi shqiptar kërkon që të mos ketë p robleme në b urg, pasi në rast të kundërt do të përballen me reagimin e tij.

Në fund, të b urgosurit binden dhe japin me duartrokitje miratimin e tyre.