Fshatari i pasur Serb bleu 3 gra nga Shqipëria për vetëm 4000 Euro

Fshatari i pasur Serb bleu 3 gra 22 vjeçare nga Shqipëria për vetëm 4000 Euro.

Gazeta shkruan se martesa me nuset nga Shqipëria është një shpresë për shumë beqarë nga pjesë të ndryshme të Serbisë, por është bërë një rre,zik sepse nuk shkon ashtu siç dhëndurët shpresojnë.

Rasti i fundit ka ndodhur në Prokuple të Serbisë, ku vajza e re kaloi vetëm disa orë te dhëndëri, dhe agjencia ndërmjetësuese i mori atij 1.500 euro