Ndodh edhe kjo! Në Shkup bëhen bashk dasma shqiptare dhe maqedonase (Video)

Një ngjarje jo e zakonshme ka ndodh në lagjen Fushë Topanë të Shkupit.

Dy fqinj njē shqiptarē dhe një maqedon jan martuar në të njëjtën dite (sot) dhe mysafirët në oborin para ndërtesës kanë festuar bashk martesën e çifteve të reja.

Një ngjarje jo e zakonshme ka ndodh në lagjen Fushë Topanë të Shkupit.

Dy fqinj njē shqiptarē dhe një maqedon jan martuar në të njëjtën dite (sot) dhe mysafirët në oborin para ndërtesës kanë festuar bashk martesën e çifteve të reja.