Ja çfarë ndodh nëse gëlltisni çamçakëz

Pothuajse të gjithëve ju ka ndodhur të gëlltisin çamçakëz. Por a e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë problemesh shkakton?

Nëse gëlltisni një sasi të madhe çamçakëz për një periudhë të shkurtër kohore mund të bllokojë traktin digjestiv.
Sipas mjekëve nëse sasia e çamçakëzit është e madhe dhe shumë e ngurtë mund të shkaktojë pothuajse të njëjtat probleme në stomak siç mund të shkaktojë gëlltitja e ndonjë monedhe.