Këndoi në gjuhën serbe, vajzës shqiptare i ndodh e papritura! (Video)

Një vajzë e re nga Kosova ka marr shumë komente kërcënuese për shkak të një videoje të publikuar në rrjetet sociale. Ajo shfaqej teksa këndonte në gjuhën serbe dhe kjo gjë nuk është pritur mirë nga ndjekësit. E reja e e cila jeton në Zvicër ka reaguar menjëherë shumë e prekur, duke u shprehur se nuk mund të duroj këtë presion dhe kërcënimet, si pasojë ka paralajmëruar vetë vra sjen /Pamje mePosht

“Më erdhën shumë komente, shumë shkrime, shkrime si ku je po vina me të mbyt, kena me të pre, tradhtare e kombit. Kam duruar boll ama nëse vinë kësi gjëra nuk mundem më me duruar, sidomos shkrimet që më kanë bërë pasi kanë zbuluar adresën ku banoj”, ka thënë ndër të tjera vajza.