Emocίonohet fort Daut Haradinaj deri sa i këndojnë vllaut tij te vdekur në Iuftë!

Ish-komandanti në rajonin e Dukagjinit, Daut Haradinaj, ka rrëfyer për 6 majin e vitit 1997, dita kur kishte rënë njëri prej l uftëtarëve më të shquar të UÇK-së, Luan Haradinaj, derisa po kalonte kufirin Kosovë-Shqipëri. Haradinaj, në rrëfimin e tij ka thënë se sinjalet e para që vëllai i tij Luante mund të jetë v rarë i kishte marrë nga mësuesit e tij në gjimnazin në Isniq, ku ai po merrte pjesë në një turnir futbolli /Pamje mePosht

“Atë ditë kam qenë në shkollë, në gjimnaz në Isniq… kam qenë në fushë duke luajtur dhe kam dalë prej loje ku jam takuar me profesor Ali Haxhosën, Bajram Dacin e Faik Dodën dhe disa profesorë të nderum.