Shqiptari djεg 500 shet euro për ta ndεzυr zjarrin, do të befαsoheni pse e bën…!!

Një video që po qarkullon në internet shfaq një shqiptar teksa i dj eg paratë për ta nde zur zja.rrin.

Videoja, që shfaq një shumë të madhe të parave, është klikuar shumë për një kohë të shkurtër dhe ka ngjallur shumë komente.

Ndërsa, personi që shfa qet në video, dëgjohet duke thënë se po e bën këtë për të treguar se si i ‘dje.gin’ shqiptarët paratë nëpër dasma.