E pabesueshme: E fut gruan në bast, ia fitoi shoku

Një burrë në Tanzani e ka bërë çmendurinë në baste.

Osasu Obayiuwana kishte bërë një bast me shokun e tij para ndeshjes derbi në Tanzani qëu zhvillua në mes të Young Africans dhe Simba Club.

Përpara ndeshjes, dy shokët kanë vënë bast që të parashikojnë fituesin e ndeshjes.

Atij që i humbë skuadra duhet të ia dorëzonte gruan fituesit të ndeshjes.

Marrëveshja ishte bërë në një letër dhe se duhej të respektohej me çdo kusht.

Obayiuwana pasi skuadra e tij u mposht ia dorëzoi gruan shokut të tij.

Në Tanzani thuhet se baste të tilla ndodhin shpesh dhe se shumë burra i kanë humbur gratë e tyre.