Vaki kosovare: Polici në Prizren e harron çelësin në veturë

Një rast i pazakontë ka ndodhur të dielën në komunën e Prizrenit, ku policët e Kosovës kanë harruar çelësin në veturë.

Në postimet në rrjete sociale, shihet se vetura e Policisë së Kosovës është e parkuar dhe nuk ka asnjë person brenda, por çelësi i veturës është në derën e përparme.

Kjo ka sjellur tallje nga qytetarët, të cilët kanë shprehur mosbesim ndaj policëve që mund ta kryejnë punën e tyre kur bëjnë këso lëshime.