VIDEO: Dhëndri mbulohet i gjithi me para, nuk heq dot vallen

Një dhëndër në Turqi dukej sikur kishte veshur një kostum të dizenjuar me para në dasmën e tij. Ai e kishte të vështirë të lëvizte lirshëm i mbuluar nga paratë nga koka te këmbët.

Të gjitha paratë ishin mbledhur nga “qokat” e dasmorëve në ceremoninë martesore, kryesisht miq dhe të afërm të çiftit.