‘Hajde…speca Adidas, molla HD’: Ky është shitësi më interesant që keni parë në Kosovë

Shitësit si Ali Curri janë të rrallë. Ani pse viteve të fundit nuk ka shumë përfitime nga puna që bën, kjo nuk e ndalon që ndaj konsumatorëve të jetë shumë i kujdesshëm dhe gjithmonë në humor të mirë.

Ai tregon se edhe vëllai i tij është marrë me këtë punë. Gjatë punës së tij, ai ka shumë momente të veçanta.

Humori i tij është i jashtëzakonshëm. Për ta parë, klikoni linkun më poshtë.