I fejuan kur ishin fëmijë, burri: Kurrë nuk i kam thënë gruas të dua

Të shpeshta janë momentet kur ulen dhe shikojnë fotografitë së bashku.

Enver e Hana Latifi kanë 42 vjet bashkë, dhe historia e tyre e dashurisë dallon shumë nga të tjerat. Paragjykimet në atë kohë ishin të pashmangshme.

Për 10 vjet sa qëndruan të fejuar, asnjëherë nuk e kishte parë njëri-tjetrin. Që të dy kishin nga një kusht para martesës.