5 Funksionet E Fshehta Të Telefonit Tuaj Që Nuk E Kishit Idenë Se Ekzistonin

Të gjithë kanë sot një smartphone, por jo të gjithë e dinë se çfarë mundësish mund t’ju ofroj kombinimi i duhur i numrave. Kode sekrete për telefonin tuaj #31# “numri i telefonit”- Ky kod fsheh numrin tuaj kur doni të merrni në telefon dikë por nuk dëshironi që të dalë numri.

#06# – Tregon IMEI, një kod i veçantë i cili ndodhet në telefonin tuaj dhe mund ta përdorni në momentet kur ju është vjedhur telefoni sepse tregon identitetin që fshihet*#30# -Aktivizon identifikimin e numrit *3370#- Aktivizon kodin EFR. Përmirëson kualitetin e telefonatës, por do bëjëqë telefoni juaj të mos mbajë shumë bateri. Shtypni #3370# për ta çaktivizuar funksionin.