14-vjeçαri përΙot gjithë shqiptarët, ngre në këmbë jurinë serbe, ç’tha ai për shqiptarët që na mrekuΙΙoi?

14-vjeçari me prejardhje nga Kosova ka ngritur në këmbë jurinë e spekltaklit të talenteve në Serbi.

Rejhan, me prejardhje nga Kosova, është prezantuar në talent show në Suedi dhe ka treguar edhe një pjesë të historisë së tij.

Madje, ai ka folur edhe për vendlindjen e të atit, Kosovën, duke theksuar se ndihet mjaft krenar për të.

Pas performancës së tij të jashtëzakonshme, juria është ngritur në këmbë duke e duartrokitur.

14-vjeçari ka treguar se muzikën e ka pasion dhe nuk ka studiuar në një shkollë muzike.

Ndiqeni performancën e tij që i la të gjithë anëtarët e jurisë gojëhapur.