KUJDES! Deri sot e paskemi ditur gabim të gjithë, mësoni se si duhen paketuar dhuratat (Video)

Jemi fiks në periudhën e festave dhe mesa duket dhuratat që keni blerë duhen paketuar.

Por nuk dini si?

Në fakt njerëzit shpejt bëjnë gabime dhe harxhojnë më shumë letër paketimi sesa duhet.

Në videon që shoqëron këtë lajm do të gjeni mënyrën epike dhe shumë kursyese./korrieri.al