Ky është gabimi trashanik që po e bënë Egzona në “Big Brother VIP”

Egzona Rafuna, prezantuesja e emisioneve për të rinjë në “RTK”, është bërë pjesë e “Big Brother”, duke lënë në pauzë punën e saj.

Prishtinasja, është kolege dhe mike e afërt e Arbër Zekes, dikur fitues i “Big Brother Albania”.

Zeka, ishte mbështetësi kryesor i Donald Veshaj dhe Egzona u pa si e deleguara e tij në “Big Beother VIP” për të mbështetur Veshajn, gjë e cila edhe po ndodh, shkruan “Kosovarja”.

Ama, Arbri është ftohur nga Dolandi dhe po i del kunder, e Egzona ka mbetur në qëllimin e vjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *