Gratë e Vushtrrisë nëse tradhtohen nga bashkëshorti janë në gjendje ta bëjnë këtë gjë

Tradhëtia për çdo person është jo e preferuar, ku nuk dëshiron askush që të zhgënjehet nga personat që i ka për zemër.

Këtë gjë personat e Vushtrisë e shohin tejet të rëndë, duke e shprehur në forma të ndryshme se si e përjetojnë nëse tradhtohen nga partneri/partnerja, shkruan “Kosovarja”.

Revista Kosovarja ka realizuar Vox Popin e rradhës duket pyetur qytetarët e Vushtrrisë nëse ata e falin tradhtinë dhe si do të vepronin nese ndodh.

Ajo që bie në vesh të ndëgjuesve është një ndër gratë ku e mllefosur u përgjigj që është në gjendje ta vrasë burrin në rast se e tradhton.