Gruaja që pi 25 litra ujë në ditë: Nuk po mundem ta ndal mjëket nuk din cfarë të më bejnë(VIDEO)

Nje ngjarje teper interesante ndodh ne turqi teksa ne grua nuk mundet ta frenoj veten, Trupi i saj kerkon uje gjat gjith kohes.Ajo vet thote se nuk din si ta fdrenoj veten dhe thot se edhe mjeket jane te habitur dhe nuk dine si te veprojne.